В останній день літа у Рівному обрали найкрасивішу дівчину. У п'ятому ювілейному конкурсі "Перлина Рівного" головну корону виборювали чотирнадцять дівчат. До проекту приєдналися конкурсантки попередніх років, як почесні гості, оцінювали дівчат - переможниці конкурсів краси, фотографи та стилісти.

П'ятий ювілейний конкурс краси "Перлина Рівного" - зібрав друзів, та усіх причетних до цього дійства у попередні роки. Олександр Курсик - був ведучим конкурсу у 2008 році. Цього вечора він знову на сцені - каже, це ніби дежавю.

Та найбільше хвилюються учасниці конкурсу, та їхні гості. Вже у перерві переконались дівчата неперевершені, і конкуренція гідна.

Глядачі також обирали свою Перлину. Запевняють, такі конкурси потрібні, дівчата стають впевненішими у собі.

Учасниці попередніх років кажуть, на конкурсі знайшли собі подруг, а їхнє життя таки змінилося.

Чотирнадцять красунь - з кожним виходом дивували зал. Вихід - Моя фантазія, у сукнях наречених, та традиційний - у купальниках. Фінал конкурсу і дівчата отримують титули і нагороди. Другою віце-міс стала Наталія Вабіщевич, першою - Дарія Коваль. Головну корону Перлини Рівного отримала - шістнадцятирічна Катерина Бондар. Сльози щастя, і вона зізнається - про перемогу не думала.

Організатор конкурсу Оксана Ігас радіє, адже найскладніша робота завершилась.

Усі учасниці конкурсу отримали подарунки та нагороди, а також перспективи подальшого розвитку.