"Карета кохання" приїхала і закам'яніла на березі озера. Першими її уподобали дітлахи, наступною стала пара молодят.

Карета кохання - це новий монумент, який уже від сьогодні стане здобутком місцевої громади у славнозвісному парку Молоді. Такий подарунок для усіх закоханих та молодят зробив місцевий меценат та депутат Рівне ради Олександр Нестерук. Каже, ідею виношував два роки. Нарешті зумів її реалізувати та знайти порозуміння із міською владою щодо місця її встановлення. Тепер сподівається на культуру самих рівнян - аби карета не постраждала від рук вандалів чи мисливців за металобрухтом. Щоб і в нас було, як у людей.

Першими на сходинки карети кохання зійшли молодята Алла та Олександр. Познайомилася пара у соцмережах і вже за 9 місяців відгуляли весілля. У цей особливий для них день говорять про кохання, приймають вітання від міської влади та вішають на монументі символічний замок зі своїми іменами.

Втім, ще місяць закохані та молодята ходитимуть до пам'ятника потрісканими доріжками. Реконструкція Лебединки, вартістю у мільйон, розпочнеться вже із понеділка. По завершенню на озеро запустять і лебедів.

У темну пору доби територію освітлюватимуть, до того ж, тут патрулюватимуть наряди міліції.