На конкурс "Рівне 1 Нетиповий", який телеканал оголосив місяць тому у соцмережах надійшло чотири десятки робіт. Логотип висипали з бісеру, малювали на склі та навіть видовбували на качані кукурудзи. Автори найоригінальніших робіт вже названі.

Робота Інни Науменко перемогла у конкурсі "Рівне 1 нетиповий" за кількістю позитивних відгуків. Логотип телекомпанії дівчина виконувала у техніці квілінг. Витратила на це два вечори, радіє, що не дарма.

До роботи Сашка, яку визнав найоригінальнішою колектив телеканалу, було найбільше запитань. Хлопець ділиться секретом її виконання. Каже, нічого складного, але ефектним витвір робить декоративний пісок.

Активними були не тільки учасники конкурсу. За перебігом обговорення і голосування у соцмережах стежили цілі організації, які й підготували для рівненських умільців подарунки.

Тепер задумуються, як використати ідею конкурсу для своєї компанії.

Проведення конкурсу - то данина сучасності, пояснюють організатори конкурсу. Адже, інтернет-революція не оминула і телеканал.

І рекомендують надалі стежити не тільки за новинами Рівного у соцмережах, а й за життям телеканалу. Бо обіцяють не одну нагоду для реалізації творчості своїх глядачів.