У рамках святкування Дня міста традиційно нагородили переможців загальноміського Рейтингу популярності «Гордість міста». На центральному майдані показали як елегантно і по-європейському виглядало Рівне і рівняни у 30-х роках минулого століття. Вітали святкову ходу міських трудових і творчих колективів, до якої долучилися ще й польські байкери. А коли стемніло, на майдані Незалежності заспівала "Піккардійська терція".

Почесних, заслужених і тих, ким можна пишатися, назвали й відзначили на Х відкритому загальноміському Рейтингу популярності «Гордість міста». Нагородили представників культури, освіти, найкращі підприємства та підприємців. Відзначили і подружжя Куліїв. За рік вони відсвяткують 60-ту річницю спільного життя.

На святкування Дня народження міста завітали польські байкери та рокери з Рівного та сусідніх міст. Вони приєдналися до святкової ходи головною вулицею Рівного — Соборною. Відзначали разом із рівнянами День міста й мери з Польщі.

Сподіваються, що Всеукраїнська сертифікована виставка собак до наступного Дня міста переросте у Міжнародну, її організатори. Власники собак тим часом тішаться, що своїх улюбленців показали і на людських подивилися. Німецькому догу "Жаклін" рік і чотири місяці. Вона любить спілкуватися і цілуватися.

А цьому чепуруну пекінесу тільки чотири місяці. Він приїхав із сусіднього Луцька.

За кубки та призові місця на виставці змагалися майже чотири сотні собак. Вони представили 70 порід. Тих, хто любить українську лірику, під кінець дня потішила "Піккардійська терція". Для рівнян львів'яни співали майже годину.

Виступали, кажуть хлопці, на совість. Цей їхній концерт у Рівному цьогоріч уже другий.

На сцену вони виходять уже 20 років. Найбільше львівському гурту запам'ятався виступ у Канаді. Через різні часові пояси вони боролися зі сном на сцені.

Їхній виступ коштував міській скарбниці 40 тисяч гривень. Про приїзд гурту на святкування домовлялися за півроку. Цей концерт - чи не єдиний подарунок, який оплатили за рахунок податків рівнян.

Знак оклику у святкуванні Дня міста поставив феєричні вогні у небі.