"Перлини Рівного" на вихід. Відсьогодні учасниці фіналу однойменного міського конкурсу "Перлина Рівного" поринуть в активну роботу. На презентації усі 14 учасниць отримали творчі завдання до фіналу, який цьогоріч відбудеться в останній день літа.

Ось вони чотирнадцять найкращих, які вже подолали попередні кастинги та портретну фотосесію. Втім попереду найскладніша робота - репетиції та постановки на сцені, участь у благодійних акціях та мистецьких проектах, екскурсії, майстер-класи та зйомки, відеопрезентації. Організатори кажуть, цей конкурс різносторонній, відтак сподіваються, що усі рівняни приєднаються до благодійної акції зі збору коштів для маленьких пацієнтів обласної лікарні. Красуні також шукатимуть власну ідею презентації рідного міста.

Кожна з учасниць вбачає власну мету участі у конкурсі краси, втім на сцені всі вони постануть яскравими та неповторними.

Серед дівчат сьогодні відбулося жеребкування, вони навмання обрали і об'єкти для наступної фотосесії. Красуні написали заповітні бажання на рожевих кульках, які всі разом випустять у небо. Оскільки це буде п'ятий, ювілейний конкурс краси - до нього приєднаються перлини-красуні попередніх років. На святкуваннях Дня Міста усі причетні до "Перлини Рівного" візьмуть участь у параді рівнян. А вже 31 серпня у Палаці дітей та молоді дивуватимуть присутніх своєю вродою та талантами.