Унікальні вишиті полотна відомої української ведучої, співачки, письменниці, а тепер ще й майстрині можна побачити у рівненському краєзнавчому музеї. Її експозиції побували вже чи не у всіх країнах Європи, а цієї весни вона презентувала "Містерію літочислення" у Києві.

Рівняни не лише одними з перших побачили виставку. Спеціально для рідного міста Анжеліка Рудницька презентувала новий мистецький циклу «Декаполіс», що досі ніде не демонструвався. Автор розповідає, у Рівне привезла 59 своїх найкращих робіт.

Анджеліка Рудницька не лише використала традиційні народні техніки вишивання для створення своєї авторської мистецької техніки, а й змогла в своїх творах зберегти глибоконаціональний етнічний український дух, створюючи абсолютно сучасні мистецькі твори переконаний директор краєзнавчого музею Олександр Булига.

Батько майстрині - Микола Рудницький каже, Анджеліка багато навчилася у мами, яка дуже гарно вишиває.

Майстриня поєднала досвід багатьох поколінь зі своїм власним баченням світу, перетворивши вишиті роботи, в мистецькі твори, які залюбки демонструють найвидатніші художні заклади світу.