Семеро жителів Рівного, області та з Києва, озброївшись підтримкою партій, заявили, що йдуть на Парламентські вибори від 154 виборчого округу. У стінах Верховної Ради вони забажали представляти інтереси жителів Демидівського, Дубенського, Здолбунівського, Млинівського та Радивилівського районів.

І знову серед партійних мажоритарників киянин. Борис Кушнірук народився й проживає у столиці. На парламентські вибори йде під стягом Української народної партії по 154 виборчому округу. Як зазначено на офіційному сайті ЦВК, він тимчасово безробітний. Рветься пердставляти інтереси жителів Демидівського, Дубенського, Здолбунівського, Млинівського та Радивилівського районів у стінах Верховної Ради, рівнянин Валентин Королюк. Він безпартійний, але на вибори крокуватиме із ВО "Батьківщина". Працює фінансовим директором ПрАТ "Речовий ринок" і вміє заглядати у майбутнє, яке стосується суперника по округу.

Про своїх сусідів та краян у Києві мріє дбати дубенчанин Олександр Вознюк. Він мажоритарник від Комуністичної партії. З 19 серпня вдариться у агітаційну боротьбу із опонентами по округу мажоритарник від партії Віталія Кличка Василь Тимощук. Він безпартійний, але на час виборів знайшов прихисток також під червоним стягом. Від провладної партії за місце під куполом Верховної Ради змагатиметься Петро Колодич. Він очолює Державне обласне управління охорони навколишнього середовища, мешкає неподалік пам'ятки військової архітектури — Тараканівського форту. Промовляти гімн разом із колегами нардепами, тримаючи руку на серці, мріє мажоритарник від Народної партії Павло Бернацький.

Розраховує пабрататися і кандидат у народні депутати від партії Наталії Королевської Роман Семенюк.