І знову про майбутні вибори. Сьогодні розкажемо, кандидати від яких партій хочуть стати народними депутатами по 153-му виборчому округу.

Фельдшерів на спортсменів торік у листопаді перетворив теперішній кандидат у народні депутати від провладної партії. Анатолій Юхименко власноруч медиків посадив на велосипеди.

Бажає залишитися у кріслі нардепа теперішній депутат Верховної ради Іван Заєць. У стінах Парламенту працює уже п'ять скликань. Народився він на Житомирщині, проживає у Києві. Позмагатися за голоси виборців, що проживають у Рівне нському, Острозькому, Гощанському, Корецькому районах та на території мікрорайону Льонокомбінат в обласному центрі, Комуністична пратія висунула свого кандидата. 40-річний Валентин Шавурський народився й проживає у Острозі. Від партії, яку фінансує український боксер, за тепле крісло у Верховній раді змагатиметься рівнянин Олександр Бірюков. Він дбав про створення центру адміністративних послуг у Рівному. Розробив, навіть, відповідний проект. Однак на сесії, на голосування винесли інший. Тепер депутат міськради мітить у Верховну раду під стягом ВО "Батьківщина". Наймолодший серед партійних мажоритарників по 153 виборчому округу — Назарій Лебедюк на парламентські вибори йде з Наталією Королевською. Йому 24, він приватний підприємець.