51 тисячу гривень та 500 доларів США 34-річний рівнянин Олександр мав при собі, відпочиваючи зі знайомою у боулінг-клубі у одному з торгівельно-розважальних центрів міста.

Там він і познайомився із двома молодиками, які запропонували пограти боулінг уже вчотирьох. Відпочиваючи Олександр показав компаньйонам по доріжці вміст своєї сумки, в якій було понад півсотні тисяч гривень та 500 доларів США. Тож відпочивати було на що. Уже після випитого алкоголю знайомі вирушили разом містом.

Віталій вирвав сумку з грішми і кинувся навтьоки. Супутник нападника на ім’я Жора не зміг пояснити жертві, куди міг податись його товариш. Грабіжник тим часом вже прямував до Луцька, а звідти поїхав у Львів. При цьому він вимкнув та викинув мобільний Олександра, а от що робити з купою грошей так і не придумав.

Отверезілий грабіжник у всьому розкаюється, але тепер мусить віддати своїй жертві частину грошей, які витратив на подорожі та дочекатись покарання від суду. За грабіж, поєднаний з насильством Олександр може провести за гратами від чотирьох до шести років.