Трагедія сталася в ніч на понеділок у селі Трубиці Костопільського району. Тіло 55-річного Володимира, який працював сторожем місцевих водойм, знайшли на узбіччі ґрунтової дороги випадкові перехожі.

Хлопець із дівчиною вирішили, що чоловік всипив зайвого. Але перевернувши горілиць, побачили на його грудях кров. Юнак викликав на місце медиків. Ті лише констатували смерть Володимира та повідомили про його загибель правоохоронцям. Ті й з’ясували, що чоловік помер від травм.

Як згодом з’ясувалось, загиблий будучи у стані алкогольного сп’яніння, лежав на узбіччі. З’явився там не випадково, бо жив поряд у вагончику біля ставків, які й охороняв. Він не мав сім’ї, ні дружини, ні дітей. Найближчими його родичами була сестра, яка мешкає у цьому ж селі, та двоє племінників. Смерть застала чоловіка на ґрунтовій дорозі, де його зморив алкоголь. Адже вночі дорогою проїжджав місцевий житель Ігор, який і наїхав правим колесом свого автомобіля марки “ЗІЛ” на лежачого охоронця. Підозрюваного не арештовували. Сам він стверджує, що чоловіка не помітив. Він поїхав у сусіднє село і навіть гадки не мав, що дорогою вбив людину.