Мешканці однієї з рівненських багатоповерхівок скаржаться на свого сусіда. Кажуть, він просто знущається над тваринами - душить та топить, а ще його підловлювали на зоофілії. Критичною точкою для людей стало те, що сусід cкинув з дев'ятиповерхівки двох цуценят. А місяць тому отримала на горіхи і дівчина, яка проходила повз та намагалася захистити іншу собаку.

Собака Барабулька місяць тому "привела" дев'ятьох цуценят. Однак живими залишилося тільки двоє. Мешканці багатоповерхівки, в дворі якої і живе собачня, розповідають, цуциків убив їхній сусід. Одних потопив, інших задушив. Коли людям увірвався терпець і вони викликали міліцію, чоловік згубив ще двох.

Найбільше ж тривожить людей те, що знущається сусід над тваринами на очах дітей. Шестирічна Тоня і сама бачила як чоловік бив цуценят.

А нещодавно жертвою "шкуродера" стала і Василина. Дівчина розповідає, вступилася за собаку, яку чоловік бив на газоні поблизу їхнього будинку. За це і отримала численні синці.

А ще чоловік, кажуть сусіди, і не на таке здатен.

Чому чоловік так себе поводить і чи поводить взагалі, у нього особисто дізнатися не вдалося. На телефонні дзвінки він не відповідає...

І вдома чоловіка не виявилось. Однак його мати каже, до такого стану її сина довели самі сусіди.

Чи знущається все ж чоловік над тваринами, нині перевіряють правоохоронці.

Тим часом справою зацікавились зоозахисні організації. Керівник благодійного фонду "Умка" Андрій Прокопчук розповідає, має фотопідтверження мертвих цуценят та покази свідків, які бачили, як їхній сусід знущається над тваринами. Однак, чи винен чоловік визначатиме "Феміда". Мовляв, є всі підстави довести справу до суду.

Нині ж рівняни двох цуциків, які залишилися живими, подалі ховають від сусіда. Та замислюються, чи безпечно залишати дітей самих гратися у дворі.