Протистоянню між господарями одного й того ж приміщення уже шість років. Ті, хто вселилися у гуртожиток на Княгині Ольги,4А наприкінці 80-х та початку 90-х стверджують: їх продали з усім майном, навіть не виписавши. Нові власники попередніх жителів до квартир не пускають і уже почали відчужувати нерухомість.

Це державний виконавець виконує судове рішення — намагається вселити сім'ю Циганчуків у квартиру, де люди прописані, але не живуть. У 2006-му її та інші приміщення гуртожитку продали.

Нова власниця нерухомість почала відчужувати. Два місяці тому цю квартиру, за яку воюють у судах, подарувала. Хоча у ній прописана сім'я із чотирьох людей. Алла Циганчук із чоловіком й синами вселилася до квартири 42 у гуртожитку на Княгині Ольги, 4А у 93-му. Переселивши сюди людей їз малосімейки, їм покращили умови проживання. Надали площу — 42 квадрати.

А вже за чотири роки будівлю визнають аварійною. Подружжя їде на заробітки. Тим часом гуртожиток продають з аукціону. Частину третього та другого поверху, загальною площею 139 квадратів купує Наталія Вавренюк. У договорі купівлі-продажу прописані житлові кімнати, коридор, кухня й вбиральня. Представник інтересів нової власниці свій захист будує саме на цьому.

Те, що у паперах не бачить представник інтересів, бачить та, хто там жила й досі прописана — Алла Циганчук.

Те, що спірна площа саме квартира №42, наполягає і державний виконавець.

Шість років Циганчуки живуть по родичах. Поневіряються не тільки вони, а й їхні сусіди теж із пропискою у паспорті у квартирі в цьому гуртожитку.

Нині державна служба виконати судове рішення й вселити сім'ю Циганчуків до квартири не змогла.

Наразі виконавці готують подання до прокуратури. Проситимуть притягнути до відповідальності усіх, хто заважав виконувати рішення суду.