"Червона рута", "Водограй"," Я піду в далекі гори" — тільки частина пісень відомого композитора Володимира Івасюка. Шістдесяту річницю від дня його народження відзначили в Рівному. Літературно-музичний вечір зібрав чимало поціновувачів його творчості. Серед них була і Анна Яцук.

Володимира Івасюка вважають корифеєм української естрадної музики. Він є автором 107 пісень та 53 інструментальних творів. На жаль, життя відомого поета обірвалося у 30 років і він не встиг написати ще чимало хітів.

Серед рівненських шанувальників його творчості є багато людей, хто його особисто знав і досі пам'ятає. На творчий вечір Володимира Івасюка зібралися не лише поціновувачі його творчості, а й студенти. Дехто з них особисто виконав пісні відомого композитора.

Студентка музичного училища Наталія Ільчук каже, що вважає Володимира Івасюка своїм наставником. Та, на жаль, каже дівчина, в їхньому навчальному закладі мало приділяють уваги такій відомій постаті. Студенти про нього майже нічого не знають.

Організатори заходу обіцяють і далі проводити вечори пам'яті відомих людей. Кажуть, це перш за все необхідно, аби молодь більше дізнавалася про відомих композиторів і популяризувала їхню творчість у майбутньому.