Рівне - у димовій завісі. Уже другий комунальники разом із рятувальниками гасять сміттєзвалище, що у селі Бармаки. До слова, епіцентр загоряння знаходиться поблизу новозбудованого сміттєпереробного заводу. Причини пожежі та збитки від неї ще встановлюються.

Ядучий дим вже дістався житлового масиву Рівного – поблизу льонокомбінату. Загорілось сміття на площі понад 600 метрів квадратних, після 15-ої години у неділю. Загальна ж площа полігону - 25 гектарів.

Ліквідовувати пожежу відправились комунальники, адже сміттєзвалище належить КАТП-1728. Згодом на підмогу викликали дві пожежні автоцистерни. У понеділок на місці теж працювало два автомобілі територіального управління МНС в області, ще один - КАТП-1728 і два - міського шляхово-експлуатаційного підприємства. Станом на 14-ту годину, як запевнили в міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій пожежу вдалося локалізувати. Втім, на місці ще працюють спецавтомобілі. Попередньо, причиною займання називають спекотну погоду. Не виключають, що сміття загорілось через необережне поводження із вогнем.