Люди оголосили війну мешканцям однієї з квартир четвертого під'їзду. Її господарі так вперто ігнорують елементарну гігієну, що з квартири смердить уже на весь під'їзд. А в оселях інших мешканців з'явилися клопи і навіть рідкісні сьогодні таргани.

Мешканці однієї з квартир на вулиці Млинівська, 41 не дотримуються елементарних санітарно-епідеміологічних норм, кажуть сусіди. Через це страждають всі люди, котрі живуть у четвертому під'їзді багатоповерхівки. Мешканці під'їзду навіть зібралися на імпровізований мітинг.

На контакт з сусідами, мешканці квартири не йдуть. Більше того, кілька місяців тому ще й завели собаку.

Хоча б якось вплинути на горе-сусідів мешканці під'їзду вже просили чи не усі можливі служби та інстанції. Допомогти людям поки ніхто не може.

Відмовились йти на контакт мешканці квартири і з нашою знімальною групою. Без слів люди просто вийшли на балкон. Головний державний санітарний лікар Рівного Юрій Ромець каже, звернення від людей отримав, але нічого не може зробити — не його компетенція.

Якщо ж мешканцям під'їзду не допоможуть і комунальники, то люди будуть вдаватися до рішучих дій, яких саме - поки не кажуть.