У Рівному побільшало олімпійців. Ольга Земляк в нелегкій боротьбі на чемпіонаті Європи з легкої атлетики виборола путівку на 30-ті Олімпійські ігри до Лондона. Молода спортсменка хоч і тільки закінчила університет, але вже показує високі результати та удостоєна звання майстер спорту міжнародного класу. Зараз в неї попереду відпочинок та підготовка до виступу на змаганнях у "туманному альбіоні".

Олімпійську збірну України поповнила ще одна рівнянка Ольга Земляк. На чемпіонаті Європи, який нещодавно закінчився в Фінляндії, останній день змагань вона виборола золоту медаль в естафеті на 400 метрів. Таким чином, здобула олімпійську ліцензію і путівку на тридцяту олімпіаду в Лондоні.

Найпалкіші вболівальники дівчини — батьки, — підтримують у всіх починаннях, радіють перемогам спортсменки та очікують нових рекордів.

Крім Ольги, на Олімпіаду до «туманного альбіону» тренер Ярослав Нечипорець везтиме ще двох своїх вихованок. Обіцяє, увесь свій досвід та вміння максимально використає задля того, щоб допомогти дівчатам привезти додому олімпійську медаль. В свою чергу керівництво області привітало Ольгу Земляк подарунками та пообіцяло, в разі успішного виступу у Лондоні, відзначити успіх спортсменки квартирою чи земельною ділянкою.