Метрова, вагою понад 2 кілограми, зроблена руками більше трьох з половиною сотень дітлахів. У Рівному представили дитячу книгу рекордсменку. Видання зареєстрували у Національній книзі рекордів України як художню ілюстровану книгу, зроблену найбільшою кількістю дітей. Ідея написання такої незвичної казки належить київській письменниці Джінні.

Вихованці тридцять восьмого садочка прийшли до обласної бібліотеки для юнацтва подивитися на книгу-рекордсменку. Створювали її триста шістдесят дітей та більше півсотні дорослих - відомих письменників, художників, музикантів зі столиці, Львова та Рівного . Всі вони стали співавторами. Ідея "Срібної читацької книги", так називається видання, належить київській казкарці Джінні, себто письменниці Євгенії Пірог. Ілюстрована казка увійшла до Національного реєстру рекордів України, як зроблена найбільшою кількістю дітей. Рівне нським же малюкам найголовніше, що описана розповідь весела та цікава. Тепер копіюють головного героя кота Бульку та розповідають, про що казка.

Історію про подорож кота Бульки писали та малювали більше півроку. Казкарка Джінні зустрічалася з невеликими групами малюків та дорослих, які продовжували історію від попередніх дописувачів. Тобто створювали книгу естафетно.

Допомагав казкарці літературний гномик, а за сумісництвом - онук Денис. Письменниця каже, його роль у написанні казки - одна з найважливіших.

Уподобали книгу не тільки малюки, а й бібліотекарі. Запрошують казкарку Джінні в гості ще.

Далі ж рукотворне видання планують передати до Музею книги та друкарства України, а історію про кота Бульку надрукувати у зменшеному форматі.