Головні герої лялькових вистав від сьогодні відпочивають. У рівненському театрі ляльок завершився 37 театральний сезон, втім лише для глядачів та ляльок. Актори ж працюють над новими творіннями, які презентують вже у новому сезоні восени. Сьогодні вони поринули у драму для дорослих глядачів, це і буде сюрприз для рівнян.

Два роки у ляльковому театрі виношували ідею вистави для дорослих. І ось вона - "Людина з Ламанчі", над якою працює вся трупа театру, та вже майже рідний білоруський режисер - Дмитро Нуянзін. Режисер впевнений, ідея п'єси відповідає сьогоденню в Україні.

Директор театру вбачає й іншу сторону постановки для дорослих. Адже ця робота багатьох підопічних розкриє з іншого боку.

Актори Ірина і Павло над драматичним матеріалом працюють вперше. Тут, розповідають, за ширму чи ляльку не заховаєшся, відтак почуття та емоції повинні бути справжніми та щирими.

Тож лялькарі рівняються на колег з драматичним досвідом - Андрія Куделю, та Станіслава Лозовського. До роботи залучили усіх працівників театру. Ще півроку тому почали працювати художники та костюмери. Актори також вдосконалювали вокал та хореографію, адже вистава є мюзиклом. Постановка "Людини з Ламанчі" завершиться наприкінці липня, та глядачі побачать її вже у новому театральному сезоні.