Наразі проходять останні підготовки та репетиції до феєричного концерту.

Рівнянин Володимир Маковський навчається у Польщі. Проте це не завадило йому приєднатися до колег у роботі над шоу «MJ» та плідно працювати над своєю роботою.

Професійна танцювальна група «Light Dance Company» працює щонайменше по 5 годин на день. Учасники готувалися до цього мега-проекту протягом двох років. Останні дні є нелегкими, але вони працюють з повною віддачею, адже довго про це мріяли. Попри те, що робота над шоу вирує, колектив знаходить час і для веселощів.

Із закликом згадати короля поп-музики Майкла Джексона звертається колектив «Light Dance Company». Танцювальне шоу «MJ» присвячене пам'яті саме цієї легендарної особистості.

На створення цього проекту Наталію Сторожук надихнула творчість Джексона. Однак усе шоу – це повністю авторська інтерпретація. Усі виконавці внесли власний кусочок бачення та відчуття цього яскравого танцювального шоу. Колектив обіцяє вразити глядачів – сценографічними, технічними та піротехнічними ефектами. На гостей також очікують багато сюрпризів.

Усі вихованці працюють плідно та із задоволенням. До шоу залучено більше ста танцюристів від 8 до 25 років. Художній керівник пишається своїми вихованцями.

Постановник шоу дає учням останні настанови. І вони продовжують працювати, аби вразити усіх глядачів, які завітають на шоу «MJ».