Рівненська міліція охороняє громадський порядок у Львові на час Євро-чемпіонату. Ті фанати, яким не вдалося потрапити на стадіони, вболівають за свої команди у фан-зоні. В Львові під неї відвели центр міста. А контролювати громадський порядок серед уболівальників львівській міліції допомагає рівненська.

Ще 10 днів тому туди прибуло дві стоні бійців спецпідрозділу Беркут, співробітники Державтоінспекції та внутрішніх військ. Керівництво переконує, жодних казусів як з боку вболівальників, так і самих правоохоронців поки не було.

Рівне нські стражі порядку оселилися в Академії сухопутних військ України у місті Львів. Тут із ними і правоохоронці з інших областей України. Перевірити де ночують, чим харчуються, і головне - як працюють міліціонери у місті Лева приїхав перевірити керівник обласного управління УМВС Василь Лазутко.

За свою нелегку службу під час чемпіонату з футболу деякі з міліціонерів уже отримали заохочувальні грамоти та подарунки. Не нарікає на поведінку рівненських гостей і дирекція академії.

Усього на час проведення Єврочемпіонату академія сухопутних військ прийняла більше тисячі працівників міліції з різних областей України, які допомагатимуть львівським колегам контролювати громадський порядок до закінчення футбольних змагань.