Спершу це зробили біля центрального продовольчого ринку. Маршрутки тепер зупиняються, де й раніше, а тролейбуси — біля підземного переходу. Незабаром такі зміни відбудуться і біля органного залу.

Центр міста найбільш загружений автотранспортом. Із 350 автобусів - 260 курсує вулицею Соборною, а крім них ще 44 тролейбуси. Аби зменшити затори,чиновники розділяють зупинки. Біля центрального продовольчого ринку тепер паркуються тільки маршрутки, а тролейбуси не доїжджають і зупиняються біля підземного переходу.

Тепер мізкують як розділити зупинку біля зали камерної та органної музики. Тут залишиться зупинка, а ще одну облаштують за підземним переходом, ближче до пам'ятника Марії Несвицькій. Та поки відкритим залишається питання, де зупинятимуться тролейбуси, а де маршрутки.

Іншим водіям громадського транспорту все одно, хто де зупинятиметься. Головне кажуть, аби рогатих від маршруток відділили, бо постійно не вистачає місця для проїзду. Нарікають на малу зупинку і рівняни. Змушені виходити на проїжджу частину, аби сісти у потрібний транспорт. Через поділ зупинки, не буде частини стоянки за підземним переходом. Водії, які там паркуються, зуб на владу не тримають.

Облаштування зупинки тут лише питання часу. Вже є всі документи і кошти на реконструкцію.

Чиновники обіцяють відкрити її у липні. Також продовжать на один метр зупинку біля центрального універмагу, скоротивши паркан.