У Рівному поменшає маршруток. Принаймні на це сподіваються чиновники. Рівненськими дорогами вже з кінця місяця поїдуть барселонські автобуси на 90 місць. Вони з часом і мають витіснити дрібніший транспорт із дорожчим проїздом. Ціну квитка на автобус із Барселони нині обговорили посадовці.

Гривня 50 замість 2-х гривень. Стільки коштуватиме проїзд у громадському транспорті — автобусах із кінця червня. Вартість проїзду у маршрутках не змінить. Автобуси на 90 місць до Рівного приїхали із Барселони. Уже є 6, згодом привезуть ще три, запевнив профільний начальник. Новий транспорт, каже, з'явився через скарги пільговиків.

Дев'ять автобусів курсуватимуть із Ювілейного до Льонокомбінату, по колишньому першому маршруту. Об'єднають два автовокзали діючий "Чайка" та запланований на Луцькому кільці.

Перевізники, додає начальник, місцеві підприємці. Один із них працює і на міжнародних маршрутах. Якщо нововведений транспорт себе виправдає — то, сподівається, уже незабаром маршруток поменшає. Нині у Рівному пасажирів перевозить три з половиною сотні маршрутних таксі.