Майже не побачили перший тайм матчу "Україна-Швеція" рівненські вболівальники, які завітали напередодні до фан-зони у парку імені Тараса Шевченка. Всі заклики до організаторів увімкнути матч закінчилися нічим. Нерви окремих вболівальників не витримали і дехто з присутніх вирішили штурмувати приміщення, з якої мали транслювати поєдинок.

Ні кілька годинний дощ, ні гроза, ні заборона вживати спиртні напої не завадили рівненським вболівальникам прийти до фан-зони та підтримати українську збірну.

Пристрасті у рівненській фан-зоні почали вирувати ще за довго до початку матчу.

Багато вболівальників серйозно підготувались до перегляду футболу, кажуть, чекали на поєдинок з моменту оголошення рішення про те, що чемпіонат Європи відбудеться в Україні та Польщі. І атрибутику взяли з собою відповідну.

Емоції у фан-зоні вирували такі, що дехто з вболівальників навіть забув хто з ким грає.

Дружно вболівальники проспівали і Гімн України перед початком поєдинку.

Але те заради чого декілька сотень вболівальників прийшли до фан-зони на екрані не розпочиналося. На моніторі не було футболу. Через технічні проблеми трансляцію матч "Україна—Швеція" ніяк не могли увімкнути. Це почало дратувати місцевих футбольних фанатів.

Поки трансляції не було окремі вболівальники почали демонструвати свою футбольну майстерність просто на сцені.

Після тридцятихвилинного очікування зображення таки з'явилося.

Перший гол в матчі рівненських вболівальників не порадував. Однак, наступні два м'ячі, забиті Андрієм Шевченком викликали шквал емоцій. Після закінчення гри масові гуляння перемістилися з парку імені Тараса Шевченка до центру міста.

Дивіться також Як рівняни вболівали за збірну України