Рівняни вдвічі переплачують за комунальні послуги, принаймні це стверджують мешканці Відінської, 44. Мовляв, частина послуг, за які їм нараховує плату ЖКП "Галицьке", не виконується, навіть договори з підприємством не укладені.

Борис Маркар'ян інвалід першої групи. Живуть з дружиною на пенсію. Щомісяця подружжя сплачує за послуги ЖКП біля шістдесяти гривень. Все б і нічого, каже чоловік, тільки частину нарахованого підприємство не виконує. І навіть, договір на 2012 рік згідно нових тарифів "Галицьке" з мешканцями не уклало.

Людмила Ліщук - старша по будинку на Відінській, 44. Жінка каже, мешканці за послуги сплачують, а стіни обсипаються, димові та вентиляційні канали забиті, електромережі в неналежному стані - будівля потребує капітально ремонту.

Куди йдуть гроші і чи укладені договори - почути від представників ЖКП "Галицьке" не вдалося і знімальній групі "Новин Рівного", ані у телефонному режимі, ані в самому підприємстві. В приймальні повідомили, що начальник "Галицького" Артур Хорхолюк у відпусці. А головний інженер Анатолій Прокопчук на виїзді.

Будинок на Відінській, 44 першого капітального ремонту потребує, погоджується начальник житлово-комунального господарства Іван Гема. Однак грошей на оновлення будівлі немає.

Цих грошей вистачить, каже Іван Гема, на ремонт ліфтів та інженерних мереж, ще капітально полагодять біля 13 дахів у будинках Рівного. Що ж стосується багатоповерхівки на Відінській, 44, коштів на його капітальне оновлення цьогоріч не передбачено. А річний плановий ремонт закінчать до листопада, принаймні так зазначено у графіку.