Що робити, коли новий дах протікає? Це питання задають собі мешканці п'ятого поверху будинку на проспекті Миру, 7 у Рівному. Після ранкового дощу вони вичерпували воду у себе з квартир. І це незважаючи навіть на те, що декілька років тому у будинку зробили новий дах.

Ніна Засько разом зі своїм чоловіком Сільвестром живуть на п'ятому поверсі будинку на проспекті Миру, 7. Обоє - учасники війни, а Сільвестр Андрійович ще й інвалід другої групи. Ветерани скаржаться, незважаючи на новий дах, який комунальники зробили у будинку декілька років тому, їхню квартиру постійно підтоплює коли йде дощ.

Жінка з жахом очікує на нові опади, адже їй важко постійно виливати воду.

Сім'я каже, під час дощу вони постійно телефонують у всі інстанції з проханням про допомогу, але про ветеранів згадують лише дев'ятого травня і тільки в цей день обіцяють допомогти. Начальник ЖКП "Покровське" пояснює, цей будинок передали його підприємству лише чотири місяці тому.

Якщо ж у будинку потрібно буде проводити капітальний ремонт, каже начальник ЖКП "Покровське", то фірма-підрядник, яка там робила дах, знову кластиме його вже власним коштом.