До святкувань дня захисту дітей приєдналися вихованці палацу дітей та молоді. Традиційний концерт зразкового ансамблю сучасного танцю "Light" подарував масу приємних вражень і самим діткам, їх батькам та глядачам. На одній сцені зібралися наймолодші вихованці і випускники.

Дитячі бажання та мрії учасників ансамблю сучасного танцю "Light"- різні. Однак цього дня вони виходять на сцену справжніми зірками і запалюють усе навколо себе.

Юних артистів підтримують дорослі. Вони впевнені, кожна дитина має творчі здібності, тому їх потрібно розвивати, і згадувати про це не лише у День захисту дітей.

Батьки теж радіють успіхам дітей. Хтось дебюту на сцені, а хто вже десять років аплодує, як вперше. У Тетяни Ніколайчук син - випускник школи сучасної хореографії. Нині він впевнений і цікавий артист, хоча мама й досі пригадує його перші виступи.

Веселі та нестримні, креативні і талановиті. У кожному танці вони різні - діти, які своє право на щасливе дитинство використовують на повну потужність. А рідна сцена Палацу дітей та молоді як завжди підтримує юні таланти та їх ідеї.