Понад 100 тисяч українців щороку вмирає від хвороб викликаних тютюнопалінням. Медики стурбовані - адже викорінити це явище у нашому суспільстві надзвичайно складно. Тому напередодні "Всесвітнього дня без тютюну" знову наголошують, боротися з цим негативним явищем потрібно у комплексі.

Можновладці вирішили викорінити тютюнопаління. Якщо нові поправки до законопроекту приймуть тоді на курців чекають суттєві обмеження. Відтак заборонено буде палити в освітніх та медичних закладах, і в громадських місцях. З іншими нововведеннями доведеться почекати наголошують медики.

Медики стурбовані, адже від тютюну потерпають не лише самі курці, а й люди навколо них. Представники громадських організацій кажуть, на дитячих майданчиках, подеколи трапляються курці, однак чемні - реагують на зауваження. Тоді як водії маршруток геть знахабніли.

Учасники круглого столу переконані - починати потрібно змалку, виховуючи власних дітей, своєю позитивною поведінкою.

Думки фахівців підтримують і рівняни, стверджують нововведення на державному рівні допоможуть. І називають свої рецепти боротьби з цим явищем.

Поки у прохолодних кабінетах говорять про проблему тютюнопаління, курці і далі активно купують та палять там, де їм заманеться.