Три тижні мовних курсів у Німеччині виграла школярка з Рівненщини за зроблену власними руками книжку про "Бременських музик". Робота десятикласниці перемогла в обласному конкурсі, організованому Гете-Інститутом в Україні. Організатори кажуть - усі конкурсні книжки - чудові.

50 нових книжок ручної роботи з'явилися в обласній бібліотеці завдяки конкурсу "Я створюю книжку про Німеччину". Від організаторів учасники отримували макети, на котрих були вільні творити усе, що асоціюють із Дойчландом.

Ініціатор проведення конкурсу із німецького боку, представниця Гете-Інституту в Україні саме Рівне нщину для проекту обрала не випадково.

Півсотні школярів та студентів із усієї області, котрі змагалися у знанні німецької історії та культури і в художньому виконанні отримали дипломи та пам"ятні подарунки. А переможниця поїде до Німеччини на тритижневі мовні курси. Роботу десятикласниці Анни Бойко у стилі поп-ап члени журі визнали найсильнішою.

Перемога стала для школярки цілковитою несподіванкою, тож нині вона міркує над тим, що саме хотіла б побачити у Німеччині. А Рівне нська обласна бібліотека разом із Гете-Інститутом в Україні тим часом міркують над новими спільними проектами.