Про кохання, про життя, про місце людини у світі - у Рівному вийшла в світ аудіокнига Андрія Пермякова. Аудіозбірник поезії вміщує понад як сімдесят віршів. Озвучували їх відомі рівняни та гості з інших міст. Частина творів звучить голосом самого автора.

Андрій Пермяков пише вірші ще зі шкільної парти. Нині ж презентує свою аудіокнигу "Сквозь". До неї увійшли як поезії, що друкувалися раніше, так і ще не відомі широкому загалу. Поет каже, ця книга про життя.

Родзинка аудіокниги у тому, що поетичні рядки озвучили відомі рівняни та гості з інших міст. Серед них радіо-, та телеведучі, журналісти, музиканти. На аудіозбірнику можна почути і голос актора рівненського облмуздрамтеатру Станіслава Лозовського. Розповідає, записуючи поезії, як і граючи роль на сцені, треба вжитися в образ, передати ті почуття, які вкладав у вірш сам автор. Гадає, йому це вдалося.

Керівник студії звукозапису Олег Віраг порівнює вихід аудіозбірника з народженням дитини - записували книгу 9 місяців. Попри те, вважає роботу над записом легкою.

Андрій Пермяков планує влаштувати подібну презентацію невдовзі у Києві. І вже замислюється над виходом нової збірки віршів. Каже, вона буде ще оригінальнішою.