РЗВА - 55. На ювілей Рівненського заводу високовольтної апаратури завітали його ветерани. Корифеї-високовольтники оцінювали переваги нинішнього автоматизованого виробництва та згадували, як працювалося їм ще за радянських часів.

Ветерани Рівне нського заводу високовольтної апаратури зібралися сьогодні подивитися на його виробництво, та й один з одним поспілкуватись. Вони працювали тут ще за радянських часів, нині на пенсії. Радіють зустрічі з колишніми колегами.

Федір Сергійович один з перших працівників заводу, віддав РЗВА більше 30 років. Згадує, попервах випускали лише один вид продукції. Та з року в рік потужності наростали. Пишається розбудовою заводу.

Нині на РЗВА майже тисяча працівників. Щомісячно вони виготовляють продукції на 30 мільйонів гривень, деякому товару немає аналогів у світі. На заводі кажуть, корифеї мають знати про досягнуте. Тим паче пенсіонери-високовольтники і самі цікавляться життям підприємства.

Відзначати шістдесятиріччя заводу також планують з ветеранами. Останні запрошенню тільки радіють, адже це ще одна нагода зустрітися, поспілкуватися та згадати минуле.