Благодійна акція "Подаруй дитині сонце" завершилася в Острозі. Організатори акції - студенти, вирішили допомогти 12 онкохворим дітям Острога та району. Усі зібрані кошти 16 тисяч гривень за один день вже сьогодні розподілили між сім'ями учасниками акції. До благодійності долучилися і рівненські співаки.

Батьки онкохворих дітей також завітали на благодійну акцію організовану студентами. Розповідають - зазвичай їм доводиться ходити по чиновницьким кабінетам і випрошувати гроші на лікування дітей. Це вперше їм запропонували допомогу без прохань та сліз.

Акція в Острозі, як і у Рівному, розпочалася зранку. Волонтери спекли печиво-сюрприз з побажаннями і подякою від хворих учасників. Пригощаючи печивом острожан, розповідали про суть акції. У відповідь усі охочі могли пожертвувати кілька гривень у скриньки.

Окрім печива студенти дарували промінчики за вкладені кошти, і втілили мрії діток у мистецтві графіті. Більшість хворих є оптимістами і не втрачають надії. Тому розмальовані полотна мають яскраве забарвлення. Добру справу спудеїв після робочих поїздок селами району приїхав підтримати перший заступник голови Облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Він радіє що молодь взялася за таку складну справу.

Анатолій Юхименко, також зробив особистий вклад від своєї родини у розмірі п'яти тисяч гривень. Пообіцяв - на кожну дитину відкриють рахунки в банку, на які підприємці зможуть перераховувати кошти для лікування хворих. Відтак це буде продовженням благодійної акції "Подаруй дитині сонце". А 16 тисяч гривень, які зібрали у Рівному та Острозі, одразу поділили між сім'ями онкохворих дітей.