Не знає, за що мусить платити штраф. З такою проблемою до служби новин першого місцевого звернувся рівненський підприємець Вадим Вакуленко. Майже дві з половиною тисячі гривень бізнесмен повинен заплатити за начебто несправжні пломби на своєму електричному лічильнику.

Рівне нський підприємець Вадим Вакуленко у 2007 році викупив приміщення на вулиці Гагаріна, зробив у ньому ремонт і провів окрему електричну лінію. Через рік лічильник зупинився і чоловік заніс його в ремонт, де на прилад поставили всі необхідні пломби та відтиски, а в 2011 розпочалися проблеми у його власника.

після перевірки пломби виявилися дійсно фальшивими. Чому підприємець не знає, адже до лічильника не ліз. У 2012 до нього знову прийшли працівники "Рівне енерго" та зняли лічильник. Через деякий час Вадима Вакуленка запросили до "Рівне енерго", де зібралася комісія з трьох чоловік для встановлення вини підприємця.

Після тиску зі сторони працівників "Рівне енерго", за словами підприємця, йому запропонували підписати протокол засідання комісії з сумою у майже дві з половиною тисячі гривень. Чоловік каже, він розгубився і підписав. Тепер Вадим переконує дії працівників ПАТ АЕС "Рівне енерго" є незаконними. Енергетики ж свою вину не визнають, кажуть, вони робили все по закону.

Всі звинувачення у тиску на підприємця та в зміні розміру штрафу у "Рівне енерго" категорично відкидають.

Проте в "Рівне енерго" не відкидають можливості що підприємець може бути і невинним у цій ситуації, але вони діють згідно закону України, якщо є якісь порушення в роботі лічильника то відповідати за його роботу повинен власник.