Кількамісячний конкурс "Пузата мама 2012" завершився. На урочисте закриття до фіналісток проекту приєдналися минулорічні пузаті мами, зі своїми немовлятами.

Цьогорічний проект "Пузата мама" став ще більш популярним, і об'єднав вагітних красунь з усієї області. За два місяці учасниці значно підросли, дізнались багато нового, та самоствердились.

До проекту приєднались цілі родини. Наш колега телевізійник Павло Шамшин в очікуванні першого маляти. Його дружина у фіналі виступає під номером один. Хвилюються разом, і переконують за цей час їх життя однозначно змінилося.

Члени журі, по сумісництву і батьки і роботодавці - радіють, адже конкурс "Пузата мама" дав життя і новим проектам.

Підтримати фіналісток прийшли рідні, друзі, та головні гості свята минулорічні учасниці зі своїми малюками. Для декого це перший вихід на люди. Головна пузата мама, і організатор проекту Оксана Прокопчук каже, конкурс вдався. Переможницями стали усі десять фіналісток. Таким чином вони ще раз довели вагітність це прекрасно, та ще й весело.

Вагітні впевнено демонструють свої принади. А по завершенню отримують квіти, подарунки, нагороди, та сертифікати. А головне посмішку та підтримку коханого у такій непростій справі, як материнство.