Сучасні діти ременя не бояться. Та й бити їх - це вже дідівський метод. Принаймні у цьому переконують молоді батьки. З такою думкою не погоджуються люди старшого покоління. Кажуть, комп'ютер та вулиця доброго виховання не дасть. То на чиєму ж боці правда, намагались з'ясувати члени форуму з відповідального батьківства.

Молоді матусі та вже досвідчені бабусі зібралися подискутувати на тему виховання дітей. Хочуть зрозуміти слово чи ремінь допоможе у цьому.

Першою своїм досвідом з екрану телевізора вирішила поділитися депутат рівненської обласної ради Світлана Левицька.

Проти нічних дискотек виступає і бабуся трьох внуків Світлана Данько. Також жінці не подобається, що її діти дозволяють своїм маленьким чадам постійно користуватися комп'ютером. Пригадує, раніше все було не так.

Молоді батьки Ірина та Олександр Тичиніні час для своєї 10-ти місячної доні знаходять завжди. Але от виховувати дідівськими методами не збираються. Більше того, кажуть, дозволятимуть донечці все.

Сучасними методами намагаються виховувати дітей і обласні чиновники. Кажуть, заборонений плід завжди солодкий, тому краще дозволяти все, однак, у міру. Організатори форуму з почутих думок планують скласти правильну методику виховання дітей. Можливо вони стануть основою майбутнього посібника.