Льоня Голубков знову у справі і його послідовники вже з'явилися в Рівному. Попри сумну для мільйонів вкладників долю найгучнішої фінансової піраміди 90-х, її нащадок, МММ-2011, живе і, вочевидь, процвітає. Структура має респектабельний офіс в самому центрі Рівного, втім, її учасники твердять: не ведуть жодної фінансової діяльності, у них просто клуб за інтересами.

Вона живіша за усіх живих. До болю знайома із шалених 90-х абревіатура повернулася. Спадкоємиця найодіознішої фінансової піраміди, на відміну від попередниці, віртуальна й іменує себе соціальною мережею "МММ-2011". В реалі місцевих адептів "МММ" можна знайти в самому центрі Рівного, де вони винаймають невеликий, але цілком респектабельний офіс і називають себе просто клубом за інтересами. Від будь-яких фінансових операцій в рівненському офісі "МММ" відхрещуються, хоча й не заперечують: гроші тут справді ходять, але виключно між "учасниками клубу". А це, мовляв, справи приватні, законом не заборонені і державі не підконтрольні. Відрікаються і від батька-засновника "МММ".

Принаймні місцевим правоохоронцям крити нічим. В "МММ-клубі" кажуть, жодні контролюючі органи до них поки не приходили. А за час роботи офісу в Рівному, це від листопада минулого року, громадяни на "МММ" ще не скаржилися.

Скільки рівнян вже долучилися до "МММ-2011" відомо, вочевидь, лише у самій структурі. Водночас, знайти з-поміж перехожих когось охочого вступити до клубу із такою назвою, не знайшлося.