Апеляційний суд Рівненської області відмовився направити на дорозслідування кримінальну справу про дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув працівник міліції Віктор Шабанов.

Нагадаємо, трагедія сталась 7-ого червня минулого року у селищі Квасилів Рівне нського району. Оперативник обласного управління міліції Віктор Шабанов, якому було 26 років, загинув під колесами автомобіля «Субару - Оутбек». За кермом легковика перебував громадянин Азербайджну Мурсал Рамазанов. За фактом ДТП порушили кримінальну справу, водій опинився на лаві підсудних, але через закон про амністію уникнув кримінальної відповідальності. Батьків загиблого міліціонера це рішення суду не влаштувало адже матір Віктора Шабанова навіть не визнали потерпілою.

Окрім цього, каже Віктор Шабанов, слідчі допустили при розслідуванні низку помилок та не з’ясували за яких саме обставин сталась дорожньо-транспортна пригода. Та довести це в Апеляційному суді батьку не вдалося – у повторному розслідуванні колегія суддів відмовила. Та це ще не кінець, - запевняє Віктор Шабанов.