За лічені дні в Україні розпочнеться зовнішнє незалежне оцінювання знань. Цьогорічне ЗНО матиме певні новинки, які в першу чергу викликані бажанням забезпечити усім учасникам тестування рівні умови. На Рівненщині працюватиме 28 пунктів тестування, де цьогорічні та випускники минулих років зможуть повправлятися у виконанні завдань.

Незалежне оцінювання знань розпочнеться вже із 15 травня. Організатори вкотре нагадують з чим кожному потрібно прийти на пункти тестування.

Уже на самих пунктах учасників чекають новинки. Відповідно, контроль процесу тестування буде посиленим. На пунктах працюватимуть державні інспектори - зокрема представники ВИШів. Їм допомагатимуть правоохоронці.

Як дістатися до потрібного пункту тестування вже з 10 травня підкаже інформація сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти. Обіцяють там розмістити навіть карту із маршрутами. Тож учасникам, наголошують, потрібно запастись знаннями та не забути необхідні документи, уважно перечитати інформацію на запрошенні та вчасно прибути на свій пункт тестування.