Вже на початку червня у місті відбудеться фінал обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного". Нині журі з-поміж маленьких красунь, котрі забажали отримати звання і корону, відібрали 26-еро учасниць віком від 4-ох до 14 років.

26 фіналісток обласного фестивалю "Перлинка Рівного- 2012" отримують символічні стрічки учасниць і позують для фотографів. Попереду у дівчаток чимало роботи - вивчення пісень, репетиції дефіле, примірка костюмів, участь у промо-акціях, аж доки у червні вони піднімуться на сцену фіналу фестивалю. Однак самими виходами конкурсанток видовище не обмежиться, адже цьогорічний конкурс має має соціальну місію, спрямовану на збереження і примноження родинних цінностей.

Організатори фестивалю до 25 травня прийматимуть від рівнян фотороботи на тему "Ми - щаслива родина", унікальні факти про сім'ї жителів Рівного та області для конкурсу "Родинні рекорди" і прозу та поезію, присвячені матусям і татусям. А самі конкурсантки тим часом готуватимуться до 4-ох традиційних виходів.

Наймолодшій цьогорічній учасниці - 4 роки, найстаршій - 14, тож володарок гран-прі обиратимуть у 5-ти вікових категоріях. Але "Перлинку Рівного - 2012" оберуть одну-єдину, незалежно від віку. Торішня володарка титулу, котра нині активно займається модельним бізнесом і планує стати психологом, зізнається - після перемоги стала набагато впевненішою у своїх силах і охоче ділиться настановами з нинішніми учасницями.

Фінал обласного фестивалю краси і талантів "Перлинка Рівного-2012" відбудеться 3 червня на літній сцені парку культури ім.Тараса Шевченка.