Із важкими травмами хлопця доправили до лікарні. Ця дорожньо-транспортна пригода сталась на перехресті вулиць Дубенської та Добролюбова.

22-річний Павло, керуючи мотоциклом «Хонда» без номерних знаків, рухався в напрямку вулиці Макарова. Мотоцикліст не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де врізався у бордюр, а згодом – і в електроопору. За словами свідків, хлопець значно перевищив швидкість.

Саме перевищення швидкості називають в обласному відділі ДАІ головною причиною цієї ДТП. Хлопець, намагаючись оминути пішохода, на великій швидкості не втримав мотоцикл після чого втратив керування.

В результаті ДТП мотоцикліст отримав політравму. У важкому стані його доправили в реанімацію Рівне нської міської лікарні. Як повідомили у медзакладі, наразі стан хлопця стабілізувався і його вже перевели у відділення травматології. Тим часом в обласному відділі ДАІ застерігають: за останній місяць це вже друга ДТП у Рівному за участю мотоциклістів. Нагадаємо, 17-рінчий юнак, який напередодні Великодня розбився у центрі міста, через кілька днів після аварії помер у лікарні. Головними причинами цих ДТП співробітники ДАІ називають перевищення швидкості.