Сімнадцятий Благодійний марафон "З вірою в майбутнє" добіг кінця. І хоча остаточна сума зібраних коштів ще не відома, на заключному гала-концерті головних учасників марафону вже потішили подарунками. Гостинці отримали і учні реабілітаційного центру.

До благодійного марафону "З Вірою в майбутнє" долучилися десятки колективів, сотні учасників. За мить вони знову вийдуть на сцену, аби ще раз підтримати тих, хто цього потребує.

Один з таких - учень реабілітаційного центру "Особлива дитина" Влад Ільїнський. Хлопчині за частину виручених від марафону коштів придбали одяг, однак Влад мріє про м'яч.

Подарунки очікують і на Настю Турчин. Вона одна з двох головних марафонців. Їй також передадуть частину коштів.

Окрім Влада та Насті, адресну допомогу отримали ще два вихованця реабілітаційного центру "Особлива дитина" та ще один марафонець Сергій Дорош. Також сертифікат на придбання ліків на десять тисяч гривень передали онкогематологічному відділенню обласної лікарні. І частину коштів віддадуть на будівництво притулку для тварин.

Подивитися на заключний гала-концерт зібралася чи не повна зала глядачів. Завітали до ПДМу також обласні та міські чиновники.

Окрім адресної допомоги, від благодійників діти отримали ще й купу інших подарунків. Здійснилася і маленька мрія Влада Ільїнського - хлопчині подарували м'яч. Після поздоровлень та вручення гостинців, вихованці Палацу виступили перед рівнянами на гала-концерті.