На перехресті вулиць Данила Галицького та Київської прорвав трубопровід. В Рівнеоблводоканалі припускають, через це вони в місті можуть припинити водопостачання. Однак нагально почати ремонтні роботи аварійна служба не може через постійних рух автотранспорту.

З ночі на перехресті вулиць Данила Галицького та Київської з під асфальту дзюрчить вода - тут прорвало трубопровід. Почати ремонт відповідні служби не можуть через безперервний рух автівок, каже директор "Рівне облводоканалу" Сергій Дзезик. Якщо ж дорогу перекрити, це не тільки спричинить незручності рівненським водіям - призупинять роботу тролейбуси та маршрутки, що курсують тим шляхом.

Сергій Дзезик додає, масштаб аварії та характер пошкодження наразі визначити не можливо, адже трубопровід залягає на глибині біля трьох метрів. Нині мобілізують аварійні бригади та готують техніку. Ремонт розпочнуть вночі.

Під час проведення аварійно-ремонтних робіт деякі мікрорайони Рівного можуть залишитись без водопостачання. Лагодитимуть з 21:00 до 8-мої години ранку, в ніч з 26 на 27 квітня. В "Рівне облводоканалі" радять запастися питною водою і після усунення пошкоджень, адже її якість на деякий час може погіршитися.