У Рівному знову неспокійно. На вулиці Костромській громада обурюється початком нового будівництва. На місті майбутнього ігрового майданчику будівельна компанія розпочала зведення нової багатоповерхівки. Відстояти власні права мешканці навколишніх будинків вирішили просто на вулиці.

Холодна та дощова погода не завадила мешканцям вулиці Костромської вийти на громадське обговорення. Люди не хочуть бачити тут ще один семиповерховий будинок. Кажуть, подібних забудов тут і так багато. Обурення рівнян, які тут проживають, викликали працівники будівельної фірми, які декілька тижнів тому поставили паркан просто під їхніми вікнами. На місці, де будівельники планують звести будинок, зараз пустир. Тут граються діти з навколишніх багатоповерхівок. Мешканці Костромської переконують, вони вже давно тут хотіли зробити дитячий майданчик. За допомогою у вирішенні цього питання звернулися до депутатів Рівне нської міської ради.

Ще раніше мешканці навколишніх багатоповерхівок написали колективну скаргу міському голові Рівного. Володимир Хомко звернення рівнян отримав і доручив управлінню будівництва та архітектури розібратися у цьому питанні.

Що будуватимуть на цій території поки невідомо, але люди одразу на обговоренні почали збирати підписи про проведення громадських слухань для того, аби їхню думку почули і міський голова, і депутати Рівне ради.