Команда КВН „Збірна Рівного” повернулася з Німеччини, де вперше взяла участь у 12-му фестивалі Західноєвропейської Ліги КВН.

Саме в день католицького Великодня Гамбург наповнили сміх та жарти. Позмагатися у кмітливості зібралися представники різних країн Західної Європи.

Команди складалися з емігрантів, які виїхали до Європи з Росії, України, Казахстану та Прибалтики. Вони покинули рідні домівки, але зберегли почуття гумору, притаманне землякам.

Деякі з команд приїздять сюди традиційно вже вдванадцяте, інші ж, навпаки, потрапили вперше. До поїздки всі готувалися ретельно, адже рівень фестивалю зростає з кожним роком.

Про те, що фестиваль набирає обертів кажуть і глядачі. Їх цього разу була повна зала. Особливо виділялися групи підтримки окремих команд.

Рівне нська команда під назвою „Збірна Ліги Європа” приїхала до Гамбурга вперше і була єдиною з України. Везли багато перевірених жартів, з-поміж яких редактори фестивалю відібрали найкращі. Лише під час виступу з'ясувалося, що жартують емігранти вже по-європейськи.

Та це не засмутило ані керівників, ані „кавеенщиків”.

В результаті трьох годин жартів гран-прі забрала команда з Калсруе „Прошлий уікенд”, а нагорода за перше місце поїхала до Чехії. Рівняни ж після проведеної „роботи над помилками” вирушили гарними європейськими дорогами додому.