Тим часом тепла і сонця рівняни нині сподіватимуться ще більше. Цієї ночі комунальники вимкнуть у місті централізоване опалення. Через переведення котелень у літній режим, у середу, 18 квітня, можуть виникнути перебої із гарячим водопостачанням. Однак, загалом підігрів води тепловики обіцяють не припиняти. Частина будинків отримуватиме гарячу воду за графіком. А цілодобово її матимуть лише мешканці будинків, підключених до ТЕЦ.

Опалювальний сезон 2011-2012 для рівнян закінчився. Відповідне розпорядження про припинення подачі теплоносія підписав міський голова. Рівняни кажуть: зарано.

Теплопостачальники вказівку міського голови обіцяють виконати за ніч. Вже опівночі відімкнуть батареї. Але, кажуть, є ризик виникнення непередбачуваних ситуацій. Перевід котелень на літній режим може позначитися на подачі гарячої води.

Не обігріватимуться і багатоквартирні будинки, які обслуговує КТП «Теплотранссервіс». Подачу гарячої води тепловики обіцяють не припиняти, подаватимуть її з 6-ї до 9-ї ранку й з 17-ї до 23-ї вечора. Традиційно, більше пощастить рівнянам, які мешкають у будинках, котрі обслуговує ТЕЦ. Воду до них подаватимуть цілодобово. Просять теплопостачальники пам'ятати про оплату за спожиті послуги й погасити борги.

17 мільйонів гривень заборгувало населення товариству "Рівне теплоенерго". Якщо за спожиті послуги розрахуються - це стане запорукою подачі гарячої води протягом літнього періоду, переконаний директор.