Правоохоронні органи розслідують бійку, в якій постраждала дружина одного з прокурорів Рівненського району. Вона стала випадковою жертвою хуліганів, які з’ясовували стосунки поблизу кафе «У Стаса» на вулиці Дубенській.

Спершу молодики погрожували один одному та перехожим пістолетами, після чого дістали біти та стали трощити припарковані авто. Одним зі свідків бійки став рівнянин Микола Ємець, який після гри у футбол повертався додому.

Загалом, хулігани пошкодили 4-ри автомобілі. В одному з них сиділи дружина та дитина співробітника Рівне нської районної прокуратури. Жінці склом поранило око.

Микола Ємець також став жертвою хуліганів. Після бійки його звільнили з лав Державтоінспекції, навіть не провівши службового розслідування.

Своє звільнення Микола Ємець вважає несправедливим, але оскаржувати його не буде. Каже: просто опинився не в тому місці не в той час. Нині всі обставини бійки, в якій постраждала дружина прокурора, з’ясовують слідчі Рівне нського міськвідділу міліції. Подробиці справи правоохоронці обіцяють розповісти пізніше.