Нові імена талановитих ріненських дизайнерів відкрили глядачам п'ятого сезону Fashion Time. На подіумі вирували різні настрої - ангельські посмішки та диявольські витівки. Українські мотиви дизайнерів перегукувались із представленням поліських страв рестораторів, а елегантні та вишукані манери, доповнили весільні образи, та юні принцеси.

Останні приготування за лаштунками, гості в очікуванні новинок. Свято починається з виходу наймолодших моделей. Це презентація - весняного випуску журналу про світське життя Рівного - АRT Models. У першій частині модних показів рівняни оцінюють новинки літнього сезону - сонцезахисні окуляри, діловий та елегантний одяг і взуття. Нові віяння українських вишиванок представила місцева майстриня Зоя Романова. А дизайнерка Анна Шабалова, пропонує власний образ жінки. Вона - нестримна, активна, дивакувата та оригінальна.

Першу частину завершує показ поліських страв, які відвідувачі дегустують згодом. Вже у перерві рівняни оцінюють п'ятий сезон Fashion Time.

Організатор, та режисер модного показу Оксана Ігас, каже тут раді усім. Адже звичайні люди сьогодні, вже завтра відкривають у собі талант дизайнера і починають творити.

Творіння молодої дизайнерки Тетяни Блажкової показують юні принцеси. Два місяці роботи, примірки на донечку, і 13 суконь на подіумі. Так і стають дизайнерами.

Колекцію бурштинових прикрас рівняни також зустрічають бурхливо. Доповнили показ вечірні та випускні сукні, і звісно вбрання для нареченої. Ручна робота, вишивка камінням та бісером, це - дизанерське рішення Анни Челишкіної. Її, гості вже знають з попередніх подій. Стильне свято завершилось Fashion вечіркою.