Тридцятий день народження баскетболіста Сергія Ліщука відсвяткували у Рівному. В обласному краєзнавчому музеї відкрилася експозиція присвячена відомому баскетболісту, а всі охочі змогли привітати Сергія Ліщука з днем народження через Skype.

Перший подарунок в цей день Сергій Ліщук отримав від рідної сестри. Вона організувала експозицію в рівненському обласному краєзнавчому музеї, присвячену історії та найбільшим кар'єрним досягненням колишнього гравця рівненського "Пульсару", а нині баскетболіста іспанської "Валенсіїї". Найцінніше в експозиції, каже сестра баскетболіста, це мініатюрна копія кубку євроліги УЛЄБ. Сергій Ліщук став першим українським баскетболістом, який завоював цей престижний європейський трофей.

Привітати ювіляра з святом прийшли колишні партнери по команді та тренери БК 93 "Пульсар".

Поспілкуватися та привітати Сергія Ліщука усі охочі змогли завдаки Інтернету. Сам баскетболіст зізнався, що йому дуже приємно бачити і чути вітання від рівненських прихильників його таланту.

Також Сергій Ліщук повідомив, що зараз доводиться дуже багато працювати на тренуваннях, адже перед його командою знову стоїть завдання завоювати європейський титул.