П'ятий сезон Fashion Time запрошує на модну подію сезону весна-літо. В останній день березня відомі торгові бренди, марки та бутіки представлять нові колекції одягу, взуття, та аксесуарів. Нині тривають останні приготування і організатори запевняють, подивитися буде на що.

Стиліст-візажист модних показів Fashion Time Мар'яна Ігас приміряє одяг з нової весняної колекції. Адже вона знову вийде на подіум як модель, щоб наголосити - жінка прекрасна навіть поза модельними стандартами.

Власниця бутіку і постійна учасниця показів Марія Пивовар запевняє, цього разу будуть новинки від української торгової марки та з Варшави, у тому ж таки елегантному стилі.

До команди організаторів приєднуються нові обличчя. Переможниця минулорічних змагань перукарів Анна Болоніна, нині стиліст-перукар показу. Каже, робота з моделями її надихає, тому з приємністю згадує змагання.

Організатори розповідають, до показів запрошують і підприємців, і дизайнерів. Вже за кілька днів вісімдесят моделей демонструватимуть те, що на думку дизайнерів, є модним у цьому сезоні. А це прикраси із сонячного каменю, вишиванки, одяг, взуття та аксесуари. А також вбрання для випускниць, наречених і маленьких принцес. І головна родзинка свята - поліські страви на подіумі.

Після основних показів в органній залі вечір продовжиться у стилі Fashion Party в нічному клубі. Саме там рівняни побачать нові колекції білизни та купальників.