Конкурс краси для вагітних стартував у Рівному вже вдруге. Організатори "Пузатої мами" нині провели кастинг. Стати учасницями забажали більше двох десятків жінок при надії. І цьогоріч серед них не тільки рівнянки.

Це перша публічна фотосесія майбутніх матусь. Усі вони бажають стати фіналістками цьогорічного конкурсу "Пузата мама".

Теж спершу обережно, але згодом підтримав бажання дружини податися на конкурс Юрій Вакула. Вони зустрічалися вісім років: хотіли закінчити навчання, потім роботу шукали, тепер чекають на маля.

Мар'яна єдина майбутня мама серед учасниць кастингу не з Рівного. Сім'я приїхала із Млинівського району. Цікавого спілкування, нових знайомств й позитиву очікують усі, хто нині прийшли на кастинг. Вони обговорюють та діляться своїми першими турботами про майбутніх малюків.

А ще запитують порад.

Щоб було у кого запитати, цьогорічних учасниць "Пузатої мами" організатори вирішили познайомити із фіналістками першого конкурсу. Вони, кажуть, спілкуються між собою і знайомство у період вагітності виявилося дуже корисним. Макарчик серед діток минулорічних учасниць — наймолодший.

У Ірини Комар торік народилася двійня. Син із доцею, каже, люблять спілкуватися та позувати перед камерами.

Фіналісток минулого конкурсу залучили не тільки до кастингу, вони із дітьми ще й дефілюватимуть.

А от хто із нинішніх вагітних потрапить до числа фіналісток, буде відомо вже 5 квітня. П'ятьох претенденток оберуть журі конкурсу, ще стільки ж визначать за кількістю голосів в інтернеті.