Завершилась реєстрація на складання Зовнішнього незалежного оцінювання, а також внесення змін та поправок до документів. Ті абітурієнти, які не встигли цього зробити, складатимуть ЗНО вже наступного року. Усього зареєструвалося 10173 особи. Цьогоріч працюватиме 30 пунктів складання ЗНО, половина з них - у Рівному.

Олександр Туз - журналіст, однак не побоявся Зовнішнього незалежного оцінювання. До 20 лютого він зареєструвався та відправив документи у Львівський центр Оцінювання. Згодом поштою отримав підтвердження і сертифікат. Каже, тепер слід пригадати все, що вчив і знає.

Олександр запевняє найбільш впевнений за історію України. Але за порадою таки звернувся до профільних викладачів гуманітарного університету.

Фахівці наголошують - учасникам оцінювання варто постаратися цьогоріч, адже прохідний бал збільшили зі 124 до 140. Водночас запевняють, це не складно, якщо учні оволоділи усіма знаннями.

Запрошення на складання ЗНО, а також інформацію про місце його складання, усі учасники отримають поштою за місяць до їх початку.